Sportdorp Sint Philipsland

Met Sportdorp Sint Philipsland willen we de leefbaarheid in het dorp vergroten. Sport en bewegen is daarbij het bindmiddel. Hierin spelen de bewoners en sportaanbieders een hoofdrol. Op basis van hun behoeften en ideeën wordt een vernieuwend sport –en beweegaanbod dichtbij de mensen gecreëerd. Het nieuwe (sport)aanbod wordt laagdrempelig aangeboden in de vorm van activiteiten, modules en flexibele lidmaatschappen. Zo kunnen zoveel mogelijk inwoners (vaker) gaan sporten. Actief meedoen is het sleutelwoord; als consument, als aanbieder, als vrijwilliger of soms gewoon als supporter. De doelgroep van de interventie Sportdorp omvat primair alle inwoners van een dorp. Samenwerking staat bij deze interventie centraal. Deze samenwerking zal gecreëerd worden tussen sportverenigingen, zorg, welzijn, onderwijs en dorpsbelangen.


De stuurgroep van Sportdorp Sint Philipsland bestaat momenteel uit:

John Verbraeken, v.v. NOAD'67

Johan Reijngoudt, v.v. NOAD'67

Henny van Beelen, t.v. De Ruucstoppelen

Ellen Fase, obs De Luyster

Jacob van der Velde, w.s.v. De Slikleggers

Joost Hopmans, SportZeeland

Roseline den Braber, Sportdorpcoach


Daarnaast hebben we verschillende personen uit de verenigingen die worden aangesproken op hun kennis wanneer nodig in de vorm van klankbord/meedenkgroep en werkgroepjes.


Heb je interesse om mee te werken/ mee te denken om Sportdorp Sint Philipsland tot een succes te maken of heeft u een vraag? Stuur ons een bericht via sportdorp@outlook.com of
https://www.facebook.com/sportdorpsintphilipsland
Met sportieve groet,


Roseline den Braber
Sportdorpcoach

06-19826166
www.facebook.com/sportdorpsintphilipsland
 
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl