Nieuwsbrief Schoolbibliotheek

Op school mogen kinderen regelmatig hun boek(en) ruilen. Elke dinsdag zijn er bieb-ouders die hierbij helpen. De boeken mogen voor 3 weken mee naar huis. Is het boek uit dan kan uw kind deze weer inleveren in de bieb-bak in onze bibliotheek.
We vragen regelmatig om de boeken in een tas te laten vervoeren, zodat de boeken netjes blijven.
Wilt U weten welke boeken we hebben op school, dat kan, op de homepagina, onderaan vindt U de link naar onze schoolbieb.

Naast dat we lezen belangrijk vinden op school komt onze leesconsulente regelmatig op school om met iedere groep een thema te behandelen, u kunt hierbij denken aan de 'Kinderboekenweek' of de 'leeskring'. Ook voorziet de leesconsulente de leerkrachten op school van informatie en advies.

Nieuwsbrieven 2019-2020

Nieuwsbrief Luyster Schoolbibliotheek februari 2020.pdf