Welkom op de pagina van groep 5/6

Groep 5/6 heeft 16 leerlingen, waarvan 9 in groep 5 en 7 in groep 6.
Juf Rita staat bijna heel de week voor de groep. Op woensdag is zij uit de klas en werkt zij als IB-er (Intern Begeleider).
Twee keer in de week gymmen wij in 'De Wimpel' en dat doen we op maandag en donderdag aan het eind van de middag (gaan vanaf 'De Wimpel' naar huis).
De kinderen hebben regelmatig huiswerk (o.a. dictee, aardrijkskunde, geschiedenis) en hebben daarvoor een 25-rings multomap (en eventueel een agenda) nodig. Ook hebben alle kinderen één keer per jaar een boekenbeurt en een spreekbeurt.
Verder hebben we ook een leuk cultuuraanbod (voorstelling, workshops). In februari hebben we 'Kreukeltjesavond' en zal groep 5/6 optreden. Eind februari/maart starten we met de voorbereidingen voor de 'Werkweek'. Ieder jaar is er een nieuw thema met verschillende opdrachten, waar de kinderen in hun werkgroepje samen aan werken.

info-gr56-20202021.pptx

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Er zijn geen items gevonden.