Groep 3/4

In deze groep werkt juf Anne en juf Liesbeth. Juf Anne is er op maandag, dinsdag en woensdag en juf Liesbeth op donderdag en vrijdag. In groep 3/4 zitten 24 leerlingen; 8 leerlingen in groep 3 en 16 leerlingen in groep 4.
De leerlingen uit groep 3 starten meteen, in het begin van het schooljaar met de nieuwe methode 'Veilig Leren Lezen'. Daarnaast oefenen de leerlingen veel met (leren) lezen op verschillende manieren. Zo hebben ze 2 keer in de week een leesouder, die samen met ze lezen, duo-lezen en zelfstandig lezen. Ook wordt er klassikaal gelezen en er wordt veel voorgelezen.
Groep 4 oefent al vaak mee met onze methode voor begrijpend lezen; 'Nieuwsbegrip xl'.
De leerlingen uit groep 3 en 4 zitten door elkaar in het klaslokaal, dit ter bevordering van het samenwerken en elkaar helpen, wat erg goed gaat.
Ze gymmen 2 keer in de week, op maandagmiddag en op dinsdagochtend.

Groep 3/4

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Er zijn geen items gevonden.