Welkom op de pagina van groep 3/4

In deze groep werkt juf Anne en juf Liesbeth. Juf Anne is er op maandag en dinsdag en juf Liesbeth op woensdag, donderdag en vrijdag. De leerlingen uit groep 3 starten meteen, in het begin van het schooljaar, met de methode 'Veilig Leren Lezen', er is veel aandacht voor het inoefenen van letters en woordjes. Daarnaast oefenen de leerlingen veel met (leren) lezen op verschillende manieren. Zo hebben de kinderen uit groep 4, 3 keer in de week groepslezen met een ouder. Ook wordt er klassikaal gelezen en er wordt veel voorgelezen.
Groep 4 oefent met onze methode voor begrijpend lezen; 'Nieuwsbegrip xl'. Een aantal vakken krijgen de leerlingen gezamenlijk zoals: Leefstijl, verkeer en Wijzer dit gaat over wereldoriëntatie. Tevens starten we in groep 3-4 met schrijfonderwijs, op onze school schrijven wij lopend schrift, dit is aan elkaar schrijven, vooral in groep 3 is er dagelijks aandacht voor schrijven.
Ze gymmen 2 keer in de week, op maandagmiddag en op dinsdagochtend. Aan het begin van het schooljaar is er een informatieavond waar alles wat aan bod komt in groep 3-4, uitgebreid wordt besproken, en waar u ook vragen kunt stellen.

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Er zijn geen items gevonden.