Groep 3/4

In deze groep werkt juf Anne en juf Liesbeth. Juf Anne is er op maandag, dinsdag en woensdag en juf Liesbeth op donderdag en vrijdag. In groep 3/4 zitten 16 leerlingen; 9 leerlingen in groep 3 en 7 leerlingen in groep 4.
De leerlingen uit groep 3 starten meteen, in het begin van het schooljaar met de methode 'Veilig Leren Lezen'. Daarnaast oefenen de leerlingen veel met (leren) lezen op verschillende manieren. Zo hebben de kinderen uit groep 4, 3 keer in de week een leesouder, die samen met ze lezen, duo-lezen en zelfstandig lezen. Ook wordt er klassikaal gelezen en er wordt veel voorgelezen.
Groep 4 oefent al vaak mee met onze methode voor begrijpend lezen; 'Nieuwsbegrip xl'.
De leerlingen uit groep 3 en 4 zitten bij de meeste lessen apart en soms door elkaar.
Ze gymmen 2 keer in de week, op maandagmiddag en op dinsdagochtend.

Groep 3/4

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Er zijn geen items gevonden.